Massokostas Bros

ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΧΙΟΥ

Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη

Ο Μάνος Ναζλίδης, Πειραιώτης στην καταγωγή, το 2010 στον Κάμπο Χίου δημιούργησε τηN μικροζυθοποιία Χίου.

Το 2012 ξεκίνησε την παραγωγή και την εμφιάλωση της Φρέσκιας Μπύρας Χίου, που αποτελεί μια καινοτόμα πρόταση στην αγορά. Η εμφιάλωση της γίνεται πάντα αφιλτράριστη και απαστερίωτη για να διατηρεί όλη τη γεύση και τα χαρακτηριστικά μιας πραγματικής μπύρας.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 ξεκίνησε την «εξαγωγή» της μπύρας και εκτός Χίου, σε επιλεγμένα σημεία στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας , και αμέσως μετά παρουσίασε με επιτυχία το αδελφάκι της ξανθιάς house ale, μιά σκούρη smoked robust porter.

chios-beer
Μετάβαση στο περιεχόμενο